Безплатна регистрация

Всеки, който желае да ползва продуктите с отстъпка може да се регистрира безплатно като лоялен клиент на следния линк

На пощата ще си получите Регистрационния номер и указания как може да си закупувате продуктите.  Освен това ще Ви изпратят и парола за достъп до Интранета. От тук може да си виждате точките за месеца, да намерите презентации за продуктите и за маркетинговия план, да научавате за предстоящи събития и промоции, както в България, така и в цяла Европа. Фирмата Ви предостява безплатно възможност да си създадете онлайн магазин на български език и на още 21 езика. 

Ако Ви харесат продуктите и пожелаете да работите като дистрибутор  – тогава има една такса от 36 лв.  Фирмата Ви изпраща договор за дистрибуция и Ви дава класьор с информация за продуктите (на  български и английски език).

За да Ви изплаща комисионни фирмата изисква да имате на Вашия индивидуален номер 100 точки на месец.  Ако имате такъв оборот,  комисионната Ви се пази в рамките на 12 месеца, до момента до който не си закупите Стартер пакета (за 36 лв). Тази такса  се плаща еднократно и се попълва договор за дистрибуция.  С този договор Вие имате право да получавате от компанията комисионни за рекламата на продуктите й.

Стартер пакет има и в някои Промоционални пакети.  Закупувайки такъв пакет, може да си спестите таксата за регистрация.

Актуалните промоционални пакети може да видите на този линк

www.kafe-ganoderma.eu/products

От рекламата на Вашите онлайн магазини бихте могли да получавате възнаграждение, което зависи от от обема на продажбите Ви. Възнаграждението се получава в България или в страната, която Вие сте посочили, че искате да Ви се заплаща. Условията за заплащане може да прочетете в маркетинговия план. Може да го изтеглите от този линк  www.kafe-ganoderma.eu/downloads. От тук може да изтеглите и ценовата листа, в която ще намерите цените на едро, броя точки на всеки продукт PV и цената върху която Ви се заплаща SV.

Регистрацията Ви като лоялен клиент е безплатна и не е обвързана с покупки на стоки или  с каквито и да било други ангажименти. Тя Ви дава право на отстъпки от крайните клиентски цени, както и да получавате месечните предложения за допълнителни игри, томболи и отстъпки.

Ако живеете извън България, бихте могли да се регистрирате и след това ще Ви изпратим адреса на офиса в съответната страна.  Фирмата има офиси по цял свят и постоянно се увеличават локациите, където може да се намерят продуктите на фирмата.

Девизът на фирмата е „Един свят –  един пазар!“ и наистина живеейки в България, може да получаваме доходи от цял свят.

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s