Франчайз кафене

Фирма DXN  произвежда голямо разнообразие от кафета. Те могат да се предлагат в кафенета, във фитнес и спа центрове, в центрове за алтернативна медицина и т.н.

В Гърция има кафенета, които се отдават на франчайз за сумата от 300000 EUR. И за да могат да стартират този бизнес 10 човека се събират и отварят общо кафене.  Месечния приход им е от порядъка на 500 EUR на човек.  Ако направим анализ на рентабилността – инвестицията им се връща след 10 години.

DXN  ни дава възможност да открием собствено биокафене, без да инвестираме такава огромна сума. Има достатъчно голямо разнообразие от кафета, чайове и горещ шоколад  и можем да задоволим изискванията на всеки вкус.  Това е една празна ниша на пазара – предлагане на биопродукти с любимата ни напитка.

Какви са предимствата?

1. Вашите клиенти ще се радват на едно добро здраве и ще го споделят с техни познати и приятели

2. Може да получавате доходи не само от кафето, което е консумирано от клиентите Ви по време на престоя им във Вашето кафене, а можете да печелите и от кафетата, които те биха изпили у дома и в офиса.

3. Може да имате редовни клиенти, които никога не биха Ви напуснали, защото им предлагате уникален продукт.  А ако им се наложи да пътуват в чужбина – вие отново не ги губите като клиенти. Където и да пазаруват  по света, Вие ще си получавате % от оборота им.

4. Един свят, един пазар! – Това е девиз на фирма DXN. С една регистрация Вие може да получавате доходи от цял свят. Мислете глобално. Светът се глобализира!

One market Bulgaria

5. Освен от кафето Вие може да получавате % и от продажбите на другите продукти сн фирмата – хранителните добавки и козметиката,  и то без да сте влагали пари за закупуване на стоката.

Кои са основните условия и умения за успех в изграждането на собсвен бизнес с DXN:

1. Да поставяме ДРУГИТЕ ПРЕДИ НАС, ДА РАБОТИМ В ЕКИП, ДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ МЕЧТИТЕ СИ ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ДА РАБОТЯТ НАЙ-БЛАГОРОДНАТА РАБОТА.

2. Да сме ПРЕДПРИЕМЧИВИ.  За да успеем с DXN  е нужно да имаме предприемачески дух, да не се отказваме пред най-малкото затруднение. Всеки поема собствен път и търси варианти да успее.

3. НАХОДЧИВОСТ И КРЕАТИВНОСТ. Понякога е нужно да намерим решение на нерешими проблеми и да ги преодолеем.

4.ТЪРСИМ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАЗВИТИЕ – постигнатото ни носи удовлетворение, но пред нас се отварят нови възможности и дългата почивка е бездействие и губене на време.

5. За всичко това е нужна СМЕЛОСТ и ОТГОВОРНОСТ.

6. ПОЛОЖИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ към събиитията от света.

7. УМЕНИЕ ДА БЪДЕМ БЛАГОДАРНИ НА ХОРАТА ОКОЛО НАС.

8. ПОЧТЕНОСТ

Изграждането на успешен бизнес изисква УПОРИТА работа, време и търпение.

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s