Нека да посрещнем есента подготвени!

Отново е есен и започва  новата учебна година. Сега трескаво се  подготвяме с учебни помагала, нови чанти и учебници.  Времето се захлажда и трябва и да се облечем, но още  по-наложително е да се погрижим за имунната си система – нашата и на нашите деца.

Затова нека да посрещнем есента подготвени!

В тази връзка ви предлагам да отделим време да се запознаем  с  продуктите на DXN и да си спестим  неприятните моменти по болници и по аптеки.

Един грам профилактика е по-ценна от 1 кг лечение!

Нека да направим следната калкулация  – Какво всъщност ще ни спести като разходи използването на даден продукт от DXN.  Ако сметнем колко би ни излязло едно лечение с антибиотици при даден вирус, грип или настинка, колко би ни излязло да се възстанови след лечението с антибиотиците, таксите за лекари и изследвания, невъзможността да изпълняваме ежедневните си дейности по време на болестта, целия дискомфорт, то цената от 25 -80 лв на месец за комплексна хранителна добавка вече изглежда доста ниска.

С цел все повече клиенти да се запознаят с продуктите на фирма DXN  и да дадем възможност на някои късметлии да  ги опитат,  сме подготвили следната томбола:

Всеки, който се регистрира  от 13 до 20.09.2013г.  към нашия екип, може да участва в томбола със следните награди:

10 награди  пакетче  горещ шоколад  Кокожи.

2 сапуна Ганожи.

1 паста за зъби Ганожи

Безплатна програма за укрепване на имунната система

Информация за продуктите:

Горещ шоколад Кокожи

1 пакетче = 2 чаши

Съдържание: какао на прах, растителна сметана (кокос),  тръстикова захар, обезмаслено мляко на прах, екстракт от малц,  2% екстракт от рейши, ванилин

Рейши помага за изчистване на кръвоносните съдове от плаки, нормализира кръвното налягане, засилва имунната система, нормализира ph на тялото, снабдява тялото с кислород, подобрява оросяването на  мозъка и действа антидепресиращо и антистресово. Кокосовото масло е незаменимо при всякакви храносмилателни проблеми, тъй като спомага  усвояването на повече хранителни вещества. То е богато на мастни киселини със средна дължина на веригата – малки молекули, които се усвояват бързо и лесно.

 Какаото допълва действието на рейши, защото  в зърната му се съдържа флаванол, който е в състояние значително да подобри кръвообращението в мозъка. По този начин съдейства за сваляне кръвното налягане.

Ежедневната консумация на богата на флаваноли какаова напитка може да направи обратими животозастрашаващите увреждания на кръвоносните съдове, свързани с диабета. Помага при хора с депресия, при проблеми със съня или при предменструален синдром.

 

Сапун Ганожи 

Ганожи Сапун е специално формулиран и обогатен с Ганодерма екстракт и палмово масло. Деликатно почиства кожата, запазвайки естествената и мазнина, без да уврежда кожната структура. Използването на палмово масло, богато на витамин Е и анти-оксиданти, помага да се съживи кожата и забавя процеса на стареене. Ганожи сапуна оставя кожата ви да се чувства гладка и мека.

Този сапун има и лечебен ефект при акне, пърхут, псориазис, себорея, гъбички и други кожни проблеми. А тези, които имат разширени вени – могат да ги намажат върху навлажнена кожа. Опитайте – и ще се уверите сами!

Съдържание на кутията – 1 брой х 80 гр.

 

Паста за зъби Ганожи

Ганожи Паста за зъби не съдържа захарин, избелващи химикали и изкуствени оцветители, а висококачествен екстракт от гъбата Ганодерма, и  висококачествени вещества – гел, ментол. Има приятен вкус. Може ефективно да изчисти зъбите ви като остави ментов дъх и вкус в устата ви. Прави зъбите ви по-здрави и по-бели.

Има лечебен ефект при Гингивит, пародонтоза, кървене на венците, язви в устата. при афти, при гъбички кандида, херпес и т.н.

Може да се използва и с нестоматологична цел – акне, за външно мазане на пъпки, изгаряния, рани, треска, диария, микоза, полипи в устата, хемороиди, възпалено гърло, кашлица и т.н.

Съдържание на кутията – 150 гр.

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ТОМБОЛАТА

 Срок  – от 13 септември 2013 г. до  20  септември 2013 г

СЛЕД ИЗБИРАНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ, ТЕ ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ НА 25 СЕПТЕМВРИ 2013Г. НА ТАЗИ   СТРАНИЦАТА И В СТРАНИЦАТА НИ  ВЪВ FACEBOOK  НА АДРЕС – https://www.facebook.com/KafeGanoderma.eu

За да участвате в играта е необходимо:

1. Да харесате Facebook страницата ниhttps://www.facebook.com/KafeGanoderma.eu 
2. Да се регистрирате  на следния линк – http://www.kafe-ganoderma.eu/member_registration_private

Регистрацията е безплатна и не е обвързана с покупка на стоки или с други парични и непарични ангажименти.

Тя ви дава право да пазарувате с отстъпка  цял живот и  да се възползвате от други месечни отстъпки и  предложения като  лоялен клиент на фирмата.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ !!!


Участието в ТОМБОЛАТА  НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА на продукт. Играта се организира и провежда на територията на Република България.
В края на играта право на участие в томболата за наградите ще имат всички, изпълнили по-горните условия.

НИЕ  ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ПОБЕДИТЕЛИТЕ ПОСРЕДСТВОМ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ДАННИ И ВСЕКИ СПЕЧЕЛИЛ ЩЕ БЪДЕ УВЕДОМЕН  ЧРЕЗ ИМЕЙЛ. ОРГАНИЗАТОРЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ ИЛИ СЪХРАНЯВАНЕ НА НАГРАДА НА УЧАСТНИК, КОЙТО НЕ Е ПРЕДОСТАВИЛ КОРЕКТЕН АДРЕС ЗА ДОСТАВКА . АКО ПОРАДИ НЕПРЕДВИДЕНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ ИЛИ ПОРАДИ ПРИЧИНИ, ИЗВЪН КОМПЕТЕНЦИИТЕ НА ОРГАНИЗАТОРА, НАГРАДА ИЛИ НАГРАДИ СА УВРЕДЕНИ ИЛИ ДЕФЕКТНИ, НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА ЗАМЯНАТА ИМ С ДРУГА НАГРАДА ИЛИ КАКВАТО И ДА Е ДРУГА АЛТЕРНАТИВА.
ЗА ВАЛИДНО УЧАСТИЕ СЕ СЧИТА ВСЯКА РЕГИСТРАЦИЯ В ПЕРИОДА 13 СЕПТЕМВРИ  2013 Г. – 20 СЕПТЕМВРИ 2013 Г.
В ИГРАТА ИМАТ ПРАВО ДА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, НАВЪРШИЛИ ПЪЛНОЛЕТИЕ.
С УЧАСТИЕТО СИ В НАСТОЯЩАТА ИГРА УЧАСТНИЦИТЕ ДЕКЛАРИРАТ И СЕ СЪГЛАСЯВАТ, ЧЕ ПРЕДОСТАВЯТ ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ ДОБРОВОЛНО, КАТО НЕОБХОДИМО УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА И ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ПРАВАТА, КОИТО МОГАТ ДА ПРИДОБИЯТ С УЧАСТИЕТО СИ В НЕЯ И ПРЕДОСТАВЯТ ИЗРИЧНОТО СИ СЪГЛАСИЕ ОРГАНИЗАТОРЪТ ДА ОБРАБОТВА ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ОТ ТЯХ ЛИЧНИ ДАННИ ЗА НУЖДИТЕ НА АПЛИКАЦИЯТА И В ЧАСТНОСТ ЗА ЦЕЛИТЕ НА МАРКЕТИНГА, КАКТО И СЕ СЪГЛАСЯВАТ, ЧЕ В СЛУЧАЙ НА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДА ТЕХНИТЕ ИМЕНА И ГРАД НА МЕСТОЖИВЕЕНЕ БИХА МОГЛИ ДА СТАНАТ ПУБЛИЧНИ И ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ В АУДИО, ПЕЧАТНИ И ВИДЕО МАТЕРИАЛИ ОТ ОРГАНИЗАТОРА.

ОРГАНИЗАТОРЪТ НА АПЛИКАЦИЯТА ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ДОПЪЛВА ИЛИ ПРОМЕНЯ ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАВИЛА, КАТО ПРОМЕНИТЕ ВЛИЗАТ В СИЛА В ДЕНЯ НА ПУБЛИКУВАНЕТО ИМ НА ПОСОЧЕНИЯ САЙТ.

 

Ето и спечелилите награди от томболата, която организирахме „Нека да посрещнем есента подготвени!“

 

1. Паста за зъби Ганожи получава

Момчил Александров Иванов от гр. София

2. Сапун Ганожи получавт

 1. Милена Василева Тодорова от гр. София
 2. Атанаска Йорданова Петрова от гр. Казанлък

3. Пакетче горещ шоколад Кокожи получават:

 1. Адриана Димитрова Иванова от гр.  София
 2. Силвия Илиева Лилова от гр.  София
 3. Иванка Райчева Райкова от гр.  София
 4. Теодор Валентинов Попов от гр. Свищов
 5. Катерина Божикова Нешкова от гр Казанлък
 6. Калинка Кирилова Илиева от гр.Видин
 7. Анелия Цветанова Георгиева от гр.Видин
 8. Цветанка Асенова Иванова от гр.  София
 9. Стоян Събев Стоянов от гр.  София
 10. Бонка Димова Михова от с.Шипка

Честито на печелившите! Желаем им много здраве с  продуктите на DXN!

 

 

 

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s