Мулти левъл маркетинг

 

Много фирми се ориентират към Мулти Левъл Маркетинга.
Ето сравнението между Традиционния Маркетинг и Мулти Левъл Маркетинга.
MLM-trad biznes
Добрата ММ компания трябва да има:
  • Качествени продукти – един от най-важните фактори в мрежовия бизнеса е гама от много качествени продукти. Много е трудно да спечелиш уважението и доверието на клиентите, ако в един момент продаваш филтрираща система за вода, а в следващия обувки. Добрата компания трябва да предлага качествени продукти, които се помнят дълго. Търсете лидер на пазара с доказано висококачествени продукти.
  • Без изпреварвания в ниво – никой от групата под вас няма да се издигне в ниво по-високо от вашето. Ако дистрибутор във вашата мрежа развива бизнеса си добре, при издигане на по-високо ниво, той ще изтласка автоматично и вас на новото ниво. Търсете маркетингов план, който поощрява откриване и включване на лидери в бизнеса.
  • Без загуба на ниво – постигнатото ниво в маркетинговия план никога не трябва да се губи заради липса на активност и покупки. Веднъж достигнато, нивото се запазва вечно. Добрият маркетингов план ви позволява да се отпускате, ако имате нужда.
  • Бонуси се изплащат върху цени на дребно – бонусите трябва да се изчисляват върху стойността на купените продукти по препоръчителни цени за продажби на дребно, а не върху дистрибуторските цени (които са значително по-ниски). Това гарантира по-високи бонуси.
  • Доказана финансова стабилност – постоянен, стабилен ръст на продажбите винаги е знак за добра ММ компания. Не пропускайте да погледнете графиката на годишните продажби на компанията, за да видите как се развива тя, какви са оборотите й и да прогнозирате бъдещи тенденции. Разгледайте също продажбите през цялата история на компанията.
  • Поне 5-годишен опит в мрежовата индустрия – добрата ММ компания трябва да има най-малко 5 години опит и да е реализирала стабилен ръст през съществуването си. Само качествена мрежова компания може да прескочи първите критични 18 месеца с помощта на солидно ръководство, силен бизнес план, мотивирани дистрибутори и качествени продукти.
  • Разнообразни възможности за доходи – когато компанията предлага на дистрибуторите различни варианти за печелене на пари, те имат възможност сами да определят графика си – дали да работят на пълен или на непълен работен ден, да избират това, което им допада най-много и др. Разнообразните възможности за доходи са ключово преимущество на работата в мрежовия маркетинг.
  • Продукти за консумация – за мрежовия бизнес са идеални продукти, които се консумират, защото с тях лесно можете да си изградите група лоялни клиенти, които редовно купуват нови продукти. Такава солидна основа от активни клиенти е ключ към ефективен мрежов бизнес. Тя може да се изгради само с качествени консумиращи се продукти. Доста трудно би било да сте представител на компания, която продава домашни аларми например.
  • Развита система за подкрепа на дистрибуторите е ключов фактор за мрежовия бизнес. Добрата ММ компания трябва да осигурява пълна подкрепа на дистрибуторите – достъп до информация, обучения, семинари, разнообразни възможности за усъвършенстване на уменията и др. Вашият успех влияе пряко върху успеха на компанията и системата за подпомагане на дистрибуторите трябва да е отражение на тази идея.
  • Международно присъствие – развитата международна дейност е показател за растеж, надеждност и качествени продукти. Компании, които разширяват дейността си по света са стабилни и опитни.

DXN Философия

„Един Дракон“

Целият процес – отглеждане, обработка и маркетинг се извършва единствено от Компанията под стриктен контрол на качеството.

„Един Свят Един Пазар“

Всеки един дистрибутор се радва на бонуси в световен мащаб с едно членство.

„Един Ум“

Компанията и дистрибуторите са целенасочено концентрирани да развиват DXN бизнеса.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ СЕГА! – БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!  НАТИСНЕТЕ ТУК!

ПОСОЧЕТЕ МОЯ СПОНСОРСКИ КОД 630000005 RADKA ILIEVA

Онлайн маркетинг с онлайн магазин!

Ганодерма кафе – Ниска цена – Високо качество!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s