Защо се занимавам с мрежов маркетинг?

Някой питал ли ви е защо се занимавате с мрежов маркетинг? Мен доста хора ме питат и това са основните причини, поради които аз съм избрал тази индустрия за себе си:
1. Защото тази индустрия сплотява хората, кара ги да се усмихват, кара ги да се чувстват живи – всеки ден.
2. Защото тази индустрия е създадена за човека, за обикновения човек, той е на първо място.
3. Защото можеш да развиваш бизнеса си в свободното си време и с това да развиваш много ценни умения, качества и способности.
4. Защото в тази индустрия можеш да видиш своя човешки потенциал, който никой до този момент не ти е разкрил.
5. Защото тук можеш да вярваш, да мечтаеш, да общуваш, да планираш живота си.
6. Защото получаваш обучителна система и академия за това как да помагаш на другите и покрай това да изкарваш пари.
7. Защото можеш да влезеш с малка инвестиция и да развиеш голям бизнес.
8. Защото в този бизнес работи умножението, а не събирането, както е в класическия бизнес. Само в този бизнес 2+2 е равно на 8.
9. Защото МЛМ бизнесът учи хората как да изграждат активи за себе си и за екипа си.
10. Защото МЛМ бизнесът произвежда лидери. Всеки един човек независимо от своето образование, ценз и минало може да се превърне в лидер.
11. Защото МЛМ бизнесът изгражда армии от доброволци, които работят за себе си, но не са сами.
12. Защото с този бизнес ти ставаш по-добър човек.

13. Така съм устроена, че обичам да помагам на хората. А всеки човек има 2 основни проблема – единия е здравето, а другия са парите. Понякога хора с пари не могат да си решат проблема със здравето. Помагайки на такива хора да бъдат здрави и щастливи, всеки може да има не само пари, но и най-голямото богатство – приятелството и благодарността им. Един колега сподели, че където и да отиде – го посрещат с толкова много подаръци, колкото не е получавал на собствената си сватба. Благодарността не може да се измери с пари. Тя е нещо много по-ценно.

14. На мен най-много ми допадна поради факта, че този вид бизнес мога да го започна отначало като ДОПЪЛНИТЕЛНА РАБОТА в свободното си време и докато си получавам заплатата да си изкарвам и ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ. Мрежовия маркетинг ми даде възможността да започна отново собствен бизнес, но този път без да се притеснявам, че трябва да инвестирам пари, които после мога да загубя. ОБИЧАМ ХОРАТА, а това е бизнес точно на ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА и ако ти не разбереш, че твоят продукт са хората…….нямаш място в този бизнес!

15. Защото от хаоса, наречен живот попадаш в стройна, организирана система и всичко се променя- мислите ,усмивката, походката, резултатите, света!

16. Защото ме научи правилно да разпределям времето в живота си, да не живея в илюзии и да приемам неудачите като естествена част от живота благодарение на което раста и се развивам.

17. Защото започваш да мислиш, да разбираш, да избираш , да искаш да действаш и ДЕЙСТВАШ по посока на личната ти мечта !

По материали от Facebook

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s