Ганожи Паста за зъби

PC006_big       buton por

Съдържание на кутията     150гр

Цена 16,92 лв

Вече има и разфасовка 40 гр – цена 5 лв

DXN Ганожи Паста за зъби не съдържа захарин и оцветители, а висококачествен екстракт от гъбата Ганодерма, гел, ментол и приятен вкус. Може ефективно да изчисти зъбите ви като остави ментов дъх и вкус в устата ви. Също така, прави зъбите ви по-здрави и по-бели.

Състав: Калциев фосфат, дейонизирана вода, захароза, глицерол, ядлив желатин, ментол, Ганодерма екстракт, ментово масло, натриев лаурил сулфат, подправка материал

Страдате ли от лош дъх ? Кървят ли Ви венците ? Болят ли Ви, когато ядете ?

Внимавайте! Инфекцията на венците е първоначален  признак на заболяване на венците.  Вие може да сте в ранен стадий на заболяването  наречено гингивит. Ако не бъде овладяно положението,  гингивита може да доведе до пародонтит  или до  друго сериозно заболяване на  челюстите  и на венците .

Първата стъпка при лечение на кървящи венци , е да се получи Проверката при зъболекаря ! На следващо място, да си миете зъбите правилно , но най-важното  –  използвайте паста за зъби Ganozhi .

Ganozhi пастата за зъби съдържа Ганодерма, известната  супер лекарствена гъба , която  осигурява допълнителна здравина и съдържа много нутриенти  за подхраненване за самите венци. Този изцяло натурален продукт, не съдържа изкуствени подсладители, аромати или оцветители .

Какво се случва, когато дори и лека форма на  инфекция  и кървене на венците се остави без лечение ?

Инфекцията  и възпалението  се разпространяват от венците на сухожилията и костите , които поддържат зъбите. Когато лечението на възпалените венци се игнорира , тези зъби се разхлабват и накрая падат . Определено не е приятна гледка !

Заболяването на венците е заплаха  на общото ни здравословно състояние .

Ако лечението на възпалените венци се игнорира , това може действително да повиши риска от сърдечно-съдови заболявания , рак на панкреаса , както и цял набор от други животозастрашаващи болести . Където четката за зъби не може да стигне,  милиони бактерии бързо се размножават . Те влизат директно в кръвоносната система чрез  кървящите венци , заобикаляйки първата линия на защита на тялото и всяват хаос . И без ранно лечение на възпалението на венците , прогнозите  са за скъпи и неприятни хирургически намеси, и грижи за  цял живот.

Ако стоматологична помощ  е скъпа и не  е достъпна, или имате  дентална фобия, това не е извинение да не се предприеме първата лесна стъпка  –  да започнете да употребявате Ganozhi пастата за зъби. Този продукт  е с гарантирано качество и TGA одобрен .

Няма нищо по-красиво от  една хубава усмивка, блестящи зъби и свеж  дъх.  От това зависи  Вашето здраве!

f21   pasta za zabi-mys

Най-новите научни изследвания сочат, че флуора е канцерогенен. Флуорид създава рискове за развитието на мозъка и скелетната система на деца, така че това не е само козметичен проблем. Освен това той не позволява на щитовидната жлеза да усвоява йода от храната и водата. А повечето пасти на пазара съдържат флуор. Ето как с една паста се предпазваме от този проблем и от още много заболявания на венците: Тя алкализира ph в устата и предотвратява развитието на кариес,  предпазва от пародонтоза, от кървене на венците, от отлагане на зъбен камък. Тя съдържа есктракт от рейши (ганодерма) и ментол и по естествен начин освежава устната кухина и поддържа зъбите ни здрави и бели. Една паста се ползва в продължение на 6-7 месеца, защото на четката се слага много малко количество – колкото грахово зърно. Така на цената на 2 лв месечно всеки може да се предпази от бъдещи проблеми със зъбите и с цялото тяло.  Това е единствената паста, която помага при гъбички в устата.

Гано пастата за зъби – използва се и там, където никога не сте си представяли: на екземи със скоростни лечебни резултати, при хемороиди, при гъбички на кожата, при малки травми и изгаряния, при ужилвания и охапвания на насекоми, даже и на подмишниците за премахване на лош мирис, защото е общообхватен широкоспектърен антисептик. При зъбите избелва, заздравява венците, лекува улит и  пиореа (гноящи венци), при гъбички кандида в устната кухина.

Лекция на дмн. Ваня Евтимова

Advertisements

16 comments on “Ганожи Паста за зъби

  • Цената на пастата е 16,92 лв. Пастата е много икономична – за едно измиване е достатъчно едно грахово зърно. Една паста може да се ползва 6-7 месеца.
   Може да се закупи:
   1. онлайн от сайта ни http://www.kafe-ganoderma.eu/products. Цената на доставката е за сметка на клиента и е около 4,50 лв – 5 лв. Над 200 лв – досттавката е безплатна.
   2. от офиса и в София, но след като се регистирате като лоялен клиент на следния линк http://www.kafe-ganoderma.eu/member_registration_private Регистрацията е безплатна и ви дава право на допълнителна отстъпка.

 1. Страхотна паста за зъби – с една опаковка си мих зъбите 7 месеца. И то минимум два пъти на ден. Поръчвайте – страхотна е.

 2. Аз съм малко Тома Неверни и докато не усетя ефекта лично не вярвам. Tака стана и с пастата за зъби на DXN. Заболя ме зъб когато пиех студено, имах среща при зъболекарката си след 3 седмици.Започнах да ползвам пастата за зъби,болката спря и когато отидох при зъболекарката споделих за проблема. Тя ми направи снимка и каза че няма никакъв проблем,няма инфекция, няма възпаление.
  Доволна съм от пастата за зъби: освежава, ментова е и помага при проблеми. Ще останете доволни! 🙂

 3. Пастата за зъби е наистина уникална. След като я пробвах за първи път имах усещането, че досега въобще не съм си мил зъбите – с много малко количество (колкото грахово зърно, и дори по-малко) се получава страхотно разпенване и перфектно измиване и има страничен ефект – кара те да си миеш по-дълго и по-стриктно зъбите (когато употребявам други пасти, гледам да приключа колкото се може по-бързо). След измиване усещам зъбите си комфортни и чисти по- дълго време. Според мен има и много добро въздействие върху венците – спокойни са и не те дразнят (което не ми се е случвало от други „лечебни“ пасти). Освен това, зъбите стават три идеи по- бели.
  Много добра паста и горещо я препоръчвам на всички!

  • Да, доколкото знам това е единствената паста, която помага при гъбички в устата. На пазара има и други пасти, които помагат при парадонтоза и кървене на венците, не съдържат флуор и абразивни частици, но Ганожи е единствената паста, която предпазва от появата на гъбички. Гъбичките в устата са много упорити и единствено гъби могат да ги унищожат.
   Освен локално да си миете зъбите с пастата за зъби, може да пиете вътрешно гъбите рейши, спирулина, моринджи или кордипайн. Тези продукти алкализират ph на тялото – гъбичките се появяват при кисело ph. Може да ограничите приема на кисели храни – месо, бяла захар, бяло брашно, бял ориз, прясно мляко, и да ядете повече сурова храна – плодове, зеленчуци и сурови ядки.
   Ще очакваме Вашите коментари дали на практика пастата помага при гъбички в устата.

 4. Тази паста за зъби е повече от стахотна! Това е най-добрата паста за зъби, на която някога съм попадала! Просто е уникална – аз имам чувствителни зъби и бях пробвала какви ли не флуоридни и хомеопатични пасти за зъби, но никоя не може да се сравнява с тази – зъбите ми се чувстват по-добре от всякога, бели са и дъхът ми е супер свеж след измиване, какво повече да иска човек…. освен да се надява просто никога да не се спира пастата от производство! 😉

  • Благодаря Яна. И аз съм на същото мнение. И то за всички продукти. И именно затова с чиста съвест ги препоръчвам на всеки, които иска да се погрижи за здравето си.

 5. Притча за мухата и пчелата
  Една кратка и мъдра притча за двата противоположни начина на мислене, които всъщност определят целия ни живот – дали ще изберем щастието, светлината и красотата или тъмнината и мръсотията от заобикалящия ни свят.

  Живеели мухата и пчелата на една горска поляна.

  Попитали мухата дали наоколо има цветя и тя отговорила:
  – Не, никакви цветя не съм виждала тук. Тук е пълно с тор и мръсотия. – отговорила мухата и започнала да изброява всички нечистотии, на които е попадала.

  Тогава попитали пчелата дали в околността има някакви боклуци и мръсотия, а тя отговорила:
  – Мръсотия? Не, няма такава на нашата поляна. Тук е пълно с прекрасни и благоуханни цветя.

  Така е и с хората. Ние намираме това, което търсим. И виждаме това, което искаме да видим. Някои в най-красивата цветна градина, ще намерят едно нечисто място и ще седнат на него. Други – в блатото ще открият лотосов цвят и ще съзерцават красотата му.

  Когато сме негативни, озлобени и гневни, ние виждаме само негативизъм в заобикалящия ни свят, прегръщаме го и превръщаме живота си в планина от негативизъм и нещастие.
  Когато сме позитивни, оптимистични и ведри, и в най-тежката и неприятна среда, ще намерим нещо красиво и въодушевяващо, което ще изпълни деня ни с красота и щастие.

  Ние избираме дали да живеем като мухата или като пчелата.

 6. Дали пастата може да се използва и от малки деца , които гълтат по голямата част, има ли някаква вреда от гълтане? Сега се учим да си мием зъбите, но за жалост имаме гъби …

  • Да, пастата е натурална и може да се ползва от малки деца. Доколкото знам единствено гъбите рейши могат да предотвратят гъбички в устата. Аз лично, след измиване на зъбите си мажа венеца с пастата и оставам с нея без да я измивам. Мазала съм си и сливицата при дискомфорт. Но ако се притеснявате да мажете детето с пастата, може да му мажете устата с младата гъба рейши на прах. Тя има леко сладникав вкус и няма да е неприятно на детето. По принцип рейши действа за алкализиране на ph в устата. При алкално Ph няма условия за развитие на кариеси, не се отлага зъбен камък, предпазваме се от лош дъх, от кървене на венците и от развитие на гъбички в устната кухина.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s