Автоимунните заболявания и Ganoderma (рейши)

       Автоимунните заболявания са група заболявания, характеризиращи се с хиперактивност на имунната система, която сама разрушава и унищожава здрави тъкани, клетки и органи в собствения си организъм. Автоимунните заболявания протичат хронично, и според официалната медицина за тях няма лечение.

Автоимунното заболяване може да засегне един или повече органи или видове тъкани. Органите и тъканите, които най-често са засегнати от него, са:

  • Кръвоносните съдове
  • Съединителната тъкан
  • Ендокринните жлези като щитовидната жлеза или панкреаса
  • Ставите
  • Мускулите
  •  Червените кръвни клетки
  • Кожата

Човек може да страда от повече от една автоимунни болести едновременно. Примери за автоимунни (или свързани с автоимунните) заболявания са: различни видове алергии, астма, системен лупус, множествена склероза, ревматоиден артрит, склеродерма, Хашимото, розоцея, болест на Крон, синдром на Хайнц, псориазис, псориатичен артрит, гломерулонефрит, и много, много други. Много вирусни и бактериални заболявания, също имат автоимунен компонент.

При традиционното лечение на автоимунните заболявания, противопоказно е да се използват имуно-стимулиращи продукти. Това се дължи на факта, че стимулираната имунна система ще увеличи количеството на клетки – „защитници“ и те ще увредат още повече своите органи и тъкани. Уникалността на гъба Ganoderma (рейши) се състои в това,  че тя е природен продукт, който има модулиращ имунната система ефект.  Ganoderma спомага за детоксикация на тялото и внася повече кислород в тялото.  Подкиселяването на тялото води до промяна на правилното протичане на процесите в тялото. Рейши алкализира ph на тялото, а в алкална среда всички процеси в тялото протичат по естествен начин.  Така се създава условия за правилно предаване на информацията между клетките на имунната система и те не се нападат една друга; увеличава се потискащия ефект върху клетките, които увреждат тялото. Ето защо, с продуктите от Ganoderma има такива резултати при превенция или съпътстващо лечение на пациенти с различни автоимунни заболявания.

vitiligo-bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s