Резултати

Резултати от чужбина

Резултати от България

Забележка: Посочените резултати са с продуктите на фирма DXN. Качеството на продуктите е съпроводено с множество сертификати – ISO 140001, ISO 9001.  Фирмата не гарантира постигането на подобни резултати с продуктите на други фирми.

Лекар – ганотерапевт към фирмата може да Ви състави програма за използване на продуктите при съответната диагноза.

За да ползвате 15-25% отстъпка от цените на продуктите – може да се регистрирате безплатно  като клиент към фирмата-производител:  http://www.kafe-ganoderma.eu/member_registration_private

 

Advertisements

3 comments on “Резултати

 1. Здравейте! Аз съм Димитринка Каракинова-Диди. От една година вече ползвам продуктите на DXN поради моите здравословни проблеми.Започнах с Кордицепс.Вече писах,че първия признак по който установих действието на продукта беше,че ми спряха болките в кръста и коленете.Пих го три месеца.През това време ползвах Спирулината,след това я заместих с Херициум.След това реших да заместя Кордицепса с RG и LG.През това време заместих водата с Гано Рейши чай.Така няколко месеца прибавях някой продукт после го заменях с друг
  и проследявах от време на време реакцията на тялото ми,при което установих, че като спрях Кордицепса известно време нямаше никаква разлика,но след това се появи кашлицата, заради която избрах на първо време Кордицепса
  .Пих Гано чая шест месеца.Реших да направя почивка два три месеца.И така сменяйки един продукт с друг аз изкарах една много тежка зима.Бях в състояние на стрес,на подтиснатост. Чувствах се уморена безсилна,направо смазана.Имаше дни през които цялото ми тяло трепереше,не можех да стоя права.На другия ден пък се чувствах ,че имам сили и мога да свърша цялата си домакинска работа на един дъх и пак ще ми останат сили за още работа. Но…това само докато започна да върша нещо,след което изведнаъж се чувствах изморена и в невъзможност да продължа каквато и да е дейност.Така ту съм добре ту съм зле изкарах зимата.
  При поредното ми влизане в болницата за да изчистат застоя, който се получаваше горе долу на три-четири месеца,аз споделих на лекуващия лекар,че дишането ми е затруднено, и че се съмнявам в медикамента Бета блокера,който задържа ритъма на сърцето,от което се получават застоите(събиране на течност)около белите дробове,при което той ме изгледа очудено и на следващия ден ме изписаха.Какво беше моето очудването, когато получих рецепта която трябваше да изпълнявам до първия след болничен преглед.Там нямаше никакъв медикамент за сърцето, нито за белите дробове.След една или две седмици се явих на контролен преглед,който потвърди моето мнение,че тези Бетаблокери всъщност са били пречка за моето дишане и за моята постоянна кашлица.Това за мен беше едно потвърждение за положителния ефект от Кордицепса и Гано Рейши чай.Сега взимам тези два продукта плюс по 1таб.LG.Сега съм много доволна как се чувствам,също и от това.,че с продуктите на DXN успях да намаля медикаментите които взимах,като спрях някои от тях,защото преди това през 4 до 6г аз влизах в болница и получавах нови“БОЛЕСТИ“-епикризи с което и нови медикаменти(така наречените лекарства).Имаше моменти когато пиех по пет шест вида хапчета на веднъж.Някои ги смениха,други намалиха и сега съм само на три хапчета сутрин и три вечер.С това искам да кажа на всеки,който казва,че няма пари за такива продукти,да не мислят,че аз имам пари?Пенсионерка съм по болест от 2002г и разбрах,че не парите са чак такъв голям фактор за нашето здраве и благополучие,а нашата воля за промяна.Смятам,че всеки, който положи малко повечко усилие и разбере как работи така наречения МЛМ(Мулти Левел Маркетинг)ще се съгласи с мен,че и с много малко средства може, да си поддържаме,подобряваме здравословния си статус.Дори само с един продукт на първо време.Важно е,не помня къде го бях прочела,да знаем,че не е важно по колко броя хапчета/продукт/пием на веднъж,а колко дълго време ги взимаме.
  С поздрав: Диди
  08.06.2014г
  http://www.kafe-za-zdravedxnnet.com
  тел:0897 589 102 или 02/886 90 95
  e-mail karakinche@gmail.com

 2. Наистина е прав колегата от Дубай, че няма нищо по-удовлетворяващо от благодарността на хората, за които здравето има значение. Тя не може да се купи с пари и именно затова е най-ценна! Радвам се за теб Диди! Желая ти много здраве и щастие!

  • Благодаря ти Раде.
   Първо да се извиня на колежката, че по погрешка съм влезнала в нейното изложение и съм нарушила нейните очаквания.
   Сега сядам за първи път от няколко дена и търсих възможност да се извиня за грешката си.Мислех че съм влезнала директно в сайта, за това ти благодаря, че все пак е публикувано моето споделяне.
   Още веднаж благодаря за което.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s