Резултати от България

Да дарим живот!

Ревматоиден артрит

Полипи на стомаха

След прекарана една оперция, полипите на Д. Датков отново се появяват. На втората операция вдига високо кръвно налягане и не е било възможно да му се направи операция.

През м. май,2013 г. започна приема на лечебните гъби и спирулина по изготвената от ганотерапевт схема. След 9-10 месеца е направил преглед при лекуващия професор. Резултатите учудват дори професора – няма полипи на стомаха и лигавицата му  е с нормална дебелина.

Хроничен цистит

След 4-5 месечен прием на препоръчаните от ганотерапевта към фирмата продукти, жена на 40 год. се възстанови от това заболяване.

Диабет 2 тип

Жена на 55 г има диабет и нивото на кръвната захар е достигало до 12-13 единици. След 3 месечен прием на младата и старата гъба рейши RG и GL (по 1 капсула на ден), 2 месеца прием на спирулината (6 – 10 таблетки на ден) и 2 месеца прием на сока от нони (Моринджи), тя си направи кръвна картина. Оказа се, че кръвната й захар е в рамките на нормите – 6,5. Кръвното й налягане също се е нормализирало.

Забележка: през този период не е приемала никакви медикаменти както за  диабета, така и за високото кръвно налягане  освен гъбите.

Инсулт

Здравейте. Казвам се Диана Кирова. Моето хоби е алтернативната медицина. Как намерих ганодерма гъбите? Търсих начин да помогна на майка ми, Николина Иванова, която получи удар на 9.12.2015 година . С много обич целенасочено и упорито търсих в интернет този начин, с който да реанимиран здравето й. Майка ми беше на смъртно легло, с 24 часово обслужване от санитарки. Никой не даваше добра прогноза. Моята цел беше нейната оптимална и активна самостоятелност и я постигнах. Първо открих Нони. Това е най-мощният антиоксидант и обезболяващо! От състояние на силни болки майка ми се успокои и нейните страхове, че умира се тушираха. При приема на Нони (моринжи) се отделя ендорфин в мозъка и обезверена и примирена с идващата смърт, майка ми се тонизира до степен на пълна увереност за бъдещ щастлив живот. Най-чистата форма на Нони е Моринжи на DXN. Прилагах също гъбите рейши, лъвска грива (херициум), кордицепс, произведени от DXN. Започнах да Давам на майка ми по три капсули рейши млада гъба сутрин и три – стара гъба рейши вечер, лъвска грива (храна за мозъка) 3 по 1 таблетка и три пъти дневно по 1 с.л. моринжи. С всеки ден състоянието й се подобряваше. След три месеца тя започна да прохожда и вече е напълно подвижна. Тя е дългогодишна хипертонична с Горна граница на кръвното налягане беше над 200. Още след третия месец на прием на гъбите тя имаше стабилно кръвно налягане 90/130.! Кръвната й захар преди беше 10,5 независимо от това, че всеки ден пиеше три вида лекарства. След третия месец на прием на гъбите на DXN тя има стабилно ниво от 5 единици и днес яде сладкиши, халви, сладолед и плодове. Всички наши близки и лекуващата я др. Кръстина Крайчева казват, че съм направила чудо. Чудото направиха ДХН продуктите. Баща ми е на 94 години и поддържам здравето му с рейши – млада и стара гъба, моринжи, спирулина и лъвска грива (Херциум). Искам да изразя огромната си благодарност към госпожа Радка Илиева за точните дозировки и начин на прием на гъбите на DXN. Защо DXN? Защото това са най-добрите, уникално чисти и алкализиращи храни! С приема им организма се подмладява. Майка ми днес изглежда много по-добре и подмладена с 10 години. Лицето й „светна“, състоянието на кожата на цялото й тяло е прекрасно! Тя забрави проблемите с лющещата се преди кожа и с удоволствие се наслаждава на всякакви храни.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s