Сок Розел

roselle_bg_bg_big

Цена: 31,20 лв

Сок Розел е специално приготвен от екстракта на Roselle calyces . Той е богат на витамин С (мощен антиоксидант), бета-каротин, витамини В1, В2 и В6 (етерични коензими в метаболитни процеси). Розел сок е здравословно освежаване, подходящо за всички. Има антибактериални, антиоксидантни свойства и е естесвен диуретик.

Тегло: 285 мл.

Roselle calyces или научното му име Hibiscus Sabdariffa  е богато на много витамин С и на минерали като цинк, калций и магнезий. Богато е на витамин Д, В1 и В2. Докато се любувате на тази приятна напитка, ще получите невероятно много нутриенти, от които има нужда тялото ви. Витамин С е необходим за да поддържаме имунната ни система силна. Стимулира здравето на венците и разкрасява вашата кожа комплексно.

Rozel

 

Медицински ползи:

  • Това е приятна напитка, която действа за освежаване и когато се използва в големи количества има диуретичен ефект, стимулира производството на жлъчката и транспирацията (потоотделянето, изпарението на водата от тялото).
  • Детоксикира тялото и помага да се изхвърлят от тялото мъртвите болестотворни организми и токсини (чисти кръвта). Помага при остра заразна тропическа треска, денга
  • Тя има леко успокоителен ефект и следователно е добре за намаляване на стреса и помага за добрия сън.

 

 

 

Advertisements