Лечителят – Ganocelium (GL)

DXN Ganocelium и както е известно като GL, се произвежда от 18 дневен мицел Ganoderma . Коренът на тези бебета гъби се събира и се оказва, че те са богати на следните хранителни вещества:
 • Полизахариди
 • Органичният Германий
 • Пълен спектър от витамини
 • Пълен спектър от минерали
Съдържанието на полизахариди и органичен германий в Ganocelium е четири пъти повече от Ganoderma (RG).
 Жизненият цикъл на Ганодерма
1) Полизахариди
Първата група от активни хранителни добавки известни в Ganoderma е групата полизахариди. Полизахаридите са въглехидрати, съставени от много молекули захар. Те обикновено са големи молекули и композират голяма част от клетъчната стена на растението.
а) активност срещу рак
Един от най-популярните полизахариди, намерени в Ganoderma е Бета-D-глюкан.Този  полизахарид с високо молекулно тегло има висока анти-туморна активност . Това означава, че глюкана от мицела Ganoderma (Ganocelium) предотвратява по-нататъшния растеж на тумори и до известна степен, ги подтиска.
Направено е  проучване, при което на изкуствено заразени с ракови клетки мишки е дадено от този екстракт.  Учените установиха, че растежът на тумора в мишките се подтиска в повече от 92%, при 66% от тях изчезва или намалява напълно.
Повече от 50 противоракови хранителни добавки са били изолирани в двата вида ганодерма у и мицела на гъбата, включително анти-оксиданти, които неутрализират токсините, които причиняват рак, са в изобилие в гъбата.
След задълбочени изследвания и наблюдение, д-р Реймънд Чанг на Cornell препоръчва използването на Ganoderma добавки в управлението на рак. Той вярва, че добавка Ganoderma е ценно в:
I) намаляване на странични ефекти по време на химиотерапия или лъчетерапия .
б) удължаване на преживяемостта и свеждане до минимум на метастази.
III) Подобряване на качеството на живот.
IV) Предотвратяване на поява или рецидив.
б) повишаване на имунната система
Освен това, учените са открили също така, че полизахарид с ниско молекулно тегло в Ganoderma активира рецепторите на повърхността на белите кръвни клетки и да причини както събуждането на клетките и последващо освобождаване на много анти-вирусни и анти-туморни химикали. Интерферон и лимфокини  са някои от тях.
Интерферон е протеин, който клетките използват, за да комуникират един с друг. Функционира като клетъчен телефон на клетките, той се използва за изпращане на съобщения до други клетки, за да ги предупреди за следващата вирусни атаки и да помогне неутрализира атаката на вируса.Когато са атакувани от вирус, нормалните клетки освобождават интерферон, за да предупреди другите незаразени клетки за атаката. Колкото повече интерферон е  произведен, толкова е по-добра клетъчната защита. С правилното предупреждение, разпространяването на заразата се спира.Полизахаридите в гъбите имат способността да повишат нивата на интерферон в организма, като стимулират освобождаването на този протеин от белите кръвни клетки.Това дава добра имунна резистентност на лицето.

р Fukumi Morishige, в следването си, също така, че полизахаридите в Ганодерма активира макрофагите и клетките на Т-убийци на имунната система Рано в битката.Това ги прави по-агресивни в фагоцитоза (процесът на хранене чужди тела) и неутрализиране на техните токсини. Тези бели кръвни клетки помагат в борбата по-рано и подпомагат по-ефективно ограничаващ speread на заболяването.

Полизахариди също може да подобри способността на антителата да се борят с бактериите. Според проучване, публикувано от Института за Drug Research в Toyoma, Япония, производството на антитела, особено антитялото имуноглобулин G (IgG), се подобрява чрез полизахарид екстракт от Рейши.

Друг полизахарид, D6 е видял, за да помогне за бързо изграждане на на костния мозък, на мястото, където много бели кръвни клетки, наречени В-клетки, които произвеждат антитела, и макрофаги са произведени. Това помага за попълването на воина бели кръвни клетки, когато войната срещу микроби стане груб.

в) борба с антиоксидантен ефект
Има също така съобщава, че връзката полизахариди до увеличение в нивата на анти-оксидант Super Oxide дисмутаза (SOD) . СОД е един от най-мощни анти-оксиданти, образувани само от тялото.

Как свободните радикали увреждат тялото ни

Като антиоксидант, действа чрез неутрализиране на свободните радикали, които се движат токсини. Безплатни радикални токсини представляват отпадъчни продукти, произвеждани от химическите вещества, погълнати, както и различните инфекции, наркотици и стреса. Те атакуват клетките в организма и да променят своите характеристики в резултат на неизправност тъкан или дори унищожаване.

Целият процес на атаките на свободните радикали и промяна се нарича окисляване .Холестерола клетки, когато се окислява от свободни радикали токсини, се превръщат в лепкава мазнина петно ​​че прилепва към стените на артерията. Клетките, които се окисляват могат да завиват лоши и започват да произвеждат ракови клетки .

Има химикали, обаче, че неутрализират свободните радикали и да ги предпази от окисляване на клетките в тялото. Това са така наречените анти-оксиданти . Витамин А, С, Е, селен, ликопен, бета-каротин и някои примери за това. В организма на SOD е най-мощният антиоксидант, произвеждан някога.

д-р Denham в негово Free Radical Теория на стареенето смята, че телата ни започват да се възраст, когато нивата на SOD започват да се откажа и свободните радикални нива се покачват. Това се случва на възраст 25. Приемът на Ганодерма стимулира по-високо производство на SOD и забавят процеса на стареене.

2) Органичен Германий
Германий минерал, който се съдържа в много терапевтични билки като чесън, алое вера, хлорела, жен-шен и кресон. Минералната също е широко разпространен в Ganoderma, където е открито, че имат най-висока концентрация на органични германий на всички.
 

 а) Подобрена с кислород клетките
на минерал помага доставят кислород към клетките . Тъй като кислородът е абсолютно необходими за живота на клетката и е неразделна част от неговия метаболизъм, Organic германий помага подобрява функцията и целостта на тъканите, подобряване на нечии общото здравословно състояние.

б) понижава високото кръвно налягане
Клиничната доклада на Cancer Association Япония корелира Organic германий с понижаването на кръвното налягане при животни с високо кръвно налягане. Тестовете показват, че кръвното налягане на животните се върна към нормалното в 7 до 10 дни, когато се дава на минерала.д-р Akira Ишикава дори демонстрира спад в ретината на очите или на кръвното налягане при пациенти, приемащи минерала. Това означава по-добро око на Хийт за възрастните хора. Обширна справка за Organic германий изследване може да се намери в тази връзка:
http://www.germanium.net/intro04.php в ) Укрепване на имунната 
функция , различни проучвания показват, че Органичният Германий подобрява функцията на имунната система на пациентите. Тя предизвиква производството на интерферон според вестник Interferon Research, публикуван през 1984 година . Той има антитуморен ефект вследствие на подобрено Macrophage дейност според японско проучване:. Gan За Kagaku Ryohoв ) Pain Relief
Списанието на Фармакологични Dynamics в публикация 1983 показа, че биологичното германий улеснява аналгезия или облекчаване на болката при перорално приложение и инжектиране. Това става чрез освобождаване на естествени морфина като химикали, наречени ендорфини в организма и активизиране на рецепторите, които предизвикват успокояване на болката морфин-подобни.

Хранителните вещества, съдържащи органични германий според д-р Асаи
Ganoderma 800-2000ppm
Чесън 754ppm
Ginseng 250-320ppm
Aloe Vera 77ppm
Хлорела 76ppm

Ganoderma има предимството на най-високата концентрация на Organic германий сред терапевтични билки разположение днес, да не говорим, че Ganoderma Мицелният имачетири пъти повече в сравнение с Organic германий Ganoderma.

Обобщените здравните ползи от GL:


 • GL е кислород доставчика.
 • Засилване на имунната система.
 • Той подмладява, заздравява и балансира костния мозък.
 • Това е мозъчен тоник.
 • Той е в състояние да премахне вода Разтворим токсини.
 • За регенериране клетки / тъкани / органи / системни функции.
 • Намалява нивото на захарта и revies панкреатични функции.
 • Нормализиране на функциите на тялото.
 • Анти дейност рак.
 • Понижава кръвното Холестеролен.
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s