Защо да изберете ДХН Рейши

Рейши гъби – Висши Билки

За над 2000 години, Рейши гъбите (Ganodermalucidum) се считат от китайците за високо качество билкови лекарства. В традиционната китайска медицинска теория, Рейши или Лингжи е класирана на най-високата позиция. Тя подобрява общото здраве, увеличава лечебната способност, насърчава дълголетието и не предизвиква никакви странични ефекти, въпреки че се взима непрекъснато. Според д-р Ли Ши-Жен, най-известният китайски лекар от династия Мин, в дългосрочен план потреблението на Рейши ще насърчава силното и здраво тяло и ще гарантира дълголетие. Това е доказано от съвременната медицински изследвания, че Рейши има широк спектър от положителни ефекти. Неговата основна функция е насърчаване на кръвообращението и увеличаване на метаболитните дейности на клетките (детоксикация), а също и да помогне с правилното функциониране на всички вътрешни органи (балансиране на функциите на тялото).

Важни елементи, намерени в Рейши
Чрез модерен научен анализ, има повече от 300 активни елементи, намерени в Рейши. Основните активни елементи са:

i) Полизахариди

Полизахаридите стимулират или модулират имунната система чрез активиране на имунните клетки като макрофагите, както и T клетките помощник, както и увеличаване нивата на имуноглобулин (антитела) в борбата срещу нежеланите чужди клетки като бактерии, вируси и т.н. Тя помага за прочистване на токсините от тялото, укрепване на естествената способност за изцеление на тялото, конвертиране на анормални клетки в нормални клетки и укрепване на устойчивостта на тялото. По този начин подобрява общото здравословно състояние. Експерименти в институт за изследване на наркотиците в Тояма, Япония потвърдиха, че полизахаридите в Рейши са отговорни за стимулиране на имунната система. В Япония, Рейши екстракта се прилага ефективно при лечение на пациенти с чернодробна недостатъчност.

ii) тритерпеноиди

Тритерпеноиди са отговорни за Рейши „горчив вкус и няколко от неговите полезни свойства. Този компонент повишават кръвното налягане и увеличават кръвните липиди. Тритерпеноидите един вид хармонизират ефекта върху тялото, особено върху имунната и кръвоносната система. Тя дава на Рейши адаптогенно качество, осигурява на хората защита от широк спектър от биологични, екологични и социални напрежения.

iii) аденозин

Аденозин подобрява циркулацията на кръвта чрез инхибиране на агрегацията на тромбоцитите в кръвта. По-ранно проучване, направено от екип от изследователи от Пекински колеж по традиционна китайска медицина, установи, че Рейши подобрява функцията на червените кръвни клетки при прехвърлянето на кислород. Те бяха свързани с тази констатация на аденозин в Рейши. Аденозина също помага за понижаване на нивото на холестерола и регулира метаболизма и по този начин се постига енергия и жизненост.

В днешния свят, голяма част от населението е постоянно в състояние на предварителна болест „поради замърсяването на околната среда, стрес и нездравословният начин на живот, като диети, които са с високо съдържание на мазнини, холестерол, захар, сол и химически добавки. При тези обстоятелства, е разумно да се предотврати влошаване на здравословното състояние, вместо да търсят лек след заболяването. Както е записано в най-старите китайски медицински текстове, Рейши се използват за превантивни мерки, отколкото като лек. Следователно, Рейши е най-доброто решение за съвременните здравни проблеми.

Защо да изберете ДХН Рейши

Ниската температура на третиране, приета от ДХН поддържа всички активни елементи на Ганодермата след концентрацията. Общият процент на концентрация по този метод е 20:01, което означава, че Ганодерма капсула ДХН има по-високо качество на продукта, което далече надхвърля внесените продукти. Освен това, ниската температура на третиране, може да запази всички активни елементи на ганодерма.

Ние сме горди от факта, че всички процеси от отглеждането до производството на ДХН Рейши се основават на местна експертиза и материали. Освен това, Министерството на здравеопазването също е удостоено със сертификат за ДПП за фармацевтичната фабрика на ДХН. Това показва, че качеството на ДХН Рейши е достигнал международните стандарти и признания. В допълнение, качеството на нашия продукт е сертифицирано от различни здравни институти и организации. Ние притежаваме също ISO 14001, ISO 9001 и TGA сертификати.

Много хора са подобрили здравето си чрез ДХН Рейши.

ДХН Рейши – перфектният избор!

Интервю с д-р Лим, 2015г.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s