Защо да изберем DXN?

Всеки човек има 2 основни проблема:

 1. парите
 2. здравето

Има доста хора, които са успели в живота, но не винаги с пари може да си решим проблема със здравето. Именно затова аз реших да се информирам и да развивам интересите си, свързани със здравето. Здравето е най-голямата ценност за човека. Когато е здрав, той може да постигне всичко, но когато е болен се превръща в тежест за себе си и за околните.  Тенденцията на съвременното общество е да сме все по-болни, въпреки че се заделят все повече пари за здравеопазване.

„Болният човек има само една мечта – да е здрав. Здравият човек има много мечти…!“

Аз употребявам тези продукти.  Това, което забелязвам е, че  се чувствам по-тонизирана, по – работоспособна, по-концентрирана.  Действат антидепресиращо и антистресово.  А в днешния забързан ден, мисля , че няма човек, който да не се оплаква от това.

Аз установих, че откакто пия това здравословно кафе съм по-креативна и творчески настроена. Имам много идеи, които преди това не са ми минавали през главата. И не само това, ами изгарям от нетърпение да ги осъществя!

За последните няколко години  научих много полезна информация как да се грижим за здравето си  и да  бъдем здрави.

1 грам профилактика е много по-ценна от 1 кг лечение!

Мечтаете ли да бъдете част от печеливш екип?

Вълнува ли Ви възможността за нова кариера и да поемете контрола на живота си във Ваши ръце?

Всеки обича победите, удовлетворенията, сбъднатите мечти….

DXN е вече на 20 години, но уникалното е, че сега навлиза в Европа и ние в България имаме офис преди да има офис в големите европейски държави – Англия, Франция, Испания и т.н. Не е ли уникална възможността да живеем в България и да получаваме доходи от Европа, а защо не и от цял свят. Девизът на фирмата е ЕДИН СВЯТ – ЕДИН ПАЗАР!

Предимствата от сътрудничеството с DXN

 • Уникални продукти – кафето е втората след петрола най-продавана стока на стоковите борси
 •  Компанията не тества продуктите си върху животни и в тях не се съдържат вредни токсични вещества
 • DXN  предлага няколко групи стоки : Храни и напиткиХранителни добавки, Лична хигиена и Козметика. които са на основата на екстракт от лечебните гъби, спирулина, нони.
 •  Фирмата предлага не само продуктите, но и инструменти за продажата им – всеки , който има желание може да притежава безплатен онлайн магазин на български език и на още 16 езика.
 •  Продуктите могат да се продават в търсовската мрежа – кафенета, биомагазини, щандове в магазини за  плодове и зеленчуци, спа цетрое, фитнес зали, билкови аптеки, центрове за алтернативна медицина и т.н. Фирмата издава данъчни фактури съгласно закона за счетоводството.
 •  Продуктите притежават съответните сертификати и имат право да се разпространяват на територията на страната. Фирмата има официален офис и всеки може да полчи подкрепа от служителите й.
 • Фирмата има офиси в цял свят и всеки може да си получава възнаграждението от цял свят директно по сметката си в България.

Да се присъедините към DXN означава:

 •  Опция за развитие на международен бизнес
 •  Лесно и бързо увеличаване на месечните комисионни благодарение на страхотния маркетингов план.  Ето няколко предимства – нямате падане в ниво; оборота  Ви е  с натрупване и Вие растете в нивата много по-лесно и без големи усилия; имате възможност да участвате в разпределянето на международната печалба на фирмата и да отворите свой сервизен център.
 •   Привилегия да  знаете как да се грижите за здравето си и да ползвате  качествени продукти на  атрактивни цени
 •  Възможност за участие в  обучения и семинари, пътувания, екскурсии и т.н. с цел обмяна на опит. Възможност за личностно израстване  и изграждане на  интернационален екип от партньори.

Безплатна регистрация
 

Интервю с д-р Лим, 2015г.

Защо DXN? – Интервю с д-р Лим, 2015г.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s